Dostava u stan Beograd - Potrcko Beograd - 0642208227

Reset Password

header_image
Pronađi apartman
Your search results

Dostava u stan – Potrčko Beograd

19. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

 

Cene dostave namirnica u stan:

 

Zona cena  4-7 dana vreme
1 490 rsd Centar, Dorcol, Lion, Crveni Krst, Slavija, Tasmajdan, Vracar, Gospodara Vucica do Cvetkove pijace 30 min
2 790 rsd Brace jerkovic, Konjarnik, Ustanicka, Sumice, Dusanovac 30 min
3   790 rsd Sajam, Senjak, Dedinje, Novi Beograd svi Blokovi, Bezanijska kosa, Zemun-centar 30 min

 

Cenovnik se računa prema zoni u koju se roba dostavlja. – Naplaćuje se cena dostave + račun robe ( ukoliko potrčko kupuje ).

– Svako dodatno stajanje u istoj dostavi se tarifira sa 190 rsd.

– Za račune preko 2000 RSD prvo dolazimo po novac.

– Porudzbine preko 5 kg se naplaćuju svaki naredni kilogram 20 din.

 


Dostava u stan – Potrčko Beograd

Stan na dan Beograd uvek je na usluzi svojim gostima i kreiramo mnoštvo mogućnosti koje možete iskoristiti tokom saradnje sa nama. Osim fenomenalnih a povoljnih stanova na odličnim lokacijama, obezbeđujemo Vam i mnogo dodatnih pogodnosti, koje svakako čine da još više uživate u boravku u našim stanovima na dan. Beograd je uzbudljiv, užurban grad, a svaki dan u njemu je nova avantura u koju je zabavno upustiti se. Ukoliko odlučite da boravite u našim stanovima, uveravamo Vas da ćete biti i više nego zadovoljni, posebno zato što u okviru usluga uvek znamo da ponudimo nešto novo, a što će Vam sigurno biti od značaja. Inovativnost i pouzdanost su nam jače strane, tako da je Vaše samo da odaberete idealan stan za sebe, a sve ostalo je naša briga. Svojim gostima, između ostalog, nudimo i mogućnost dostave raznovrsnih namirnica u stan. Znamo da svaki dan u Beogradu protiče velikom brzinom i nekad često nestane vremena za izvršavanje nekih obaveza, ali zato smo mi tu kao desna ruka. Dostava Vam je osigurana sedam dana u nedelji, 24h.Neka uživanje i opuštanje u stanu na dan postane jedino što je važno i jedina obaveza dok ste u njemu.

Kuvanje često predstavlja samo napornu obavezu, zbog koje se vreme mora tačno isplanirati, a da ne pominjemo neophodan svakodnevni odlazak u market po namirnice. Dok ste u Beogradu zbog važnih poslovnih obaveza ili povodom odmora, nemojte brinuti o kućnim poslovima. Svoju energiju sačuvajte i potom je uložite u nešto drugo. Ukoliko ste sami u stanu, sigurno će Vam biti mnogo lakše da ukusnu hranu spremi neko drugi, a potom i da Vam je dostavi na kućnu adresu. Isto važi i za veći broj ljudi, jer to vreme možete iskoristiti u zajedničkoj priči, smehu ili nekim drugim aktivnostima, koje isključuju napor. Stan na dan Beograd nudi Vam mogućnost dostave hrane pravo u Vaš apartman. Jednim pozivom nama uštedite nekoliko sati koje biste proveli u kupovini i pripremanju hrane – osmislite idealni obrok i okrenite naš broj.

Osim konkretnog poručivanja hrane, lako ćemo organizovati dostavu bilo kog tipa. Ne brinite o kupovini namirnica, jer i to ćemo lako uraditi umesto Vas. Ukoliko iz bilo kakvih razloga nemate vremena da odete u neophodnu kupovinu, ili je možda napolju kakva vremenska nepogoda, samo osmislite šta Vam je potrebno kupiti i na Vašu adresu stižu sve namirnice. Bilo da su Vam potrebne cigarete, voće, povrće, neko piće, možda kozmetika – naručite i u najkraćem mogućem roku dobićete ono što ste tražili.

Nažalost, raznorazne bolesti i virusi često haraju, a ne možemo to sprečiti. Prečesto se razbolimo u vrlo nezgodnim vremenskim periodima, pa se to može i desiti dok boravite u Beogradu. Mi ćemo biti tu za Vas čak i u takvim situacijama. Brinemo o svojim gostima kada su bolesni i dopremamo do stana na dan ono što zatražite. Obezbedićemo Vam dostavu lekova i bilo čega što Vam je potrebno. Ukoliko niste sposobni da odete do apoteke ili ne znate gde je u blizini možete pronaći, pozovite nas. Na Vašu adresu stići će lekovi vrlo brzo.

Znamo da je naš posao da učinimo da Vaš boravak u našim stanovima na dan bude lagodan i bezbrižan. Sve usuge i ponude krojimo prema Vašim potrebama i trudimo da budete maksimalno zadovoljni. Zato nam se možete obratiti i kada su nabavke raznih potrepština u pitanju, a mi ćemo preuzeti na sebe da dostava hrane, lekova, namirnica bude efikasna i brza. Rasporedite svoje vreme tako da podjednako uživate, obilazite grad, odmarate i eventualno izvršavate poslovne obaveze. Sitne obaveze vezane za nabavku i kupovinu oduzeće Vam nekoliko minuta, dok okrenete naš broj i objasnite šta Vam treba.