Kafane u Beogradu - Kafane Beograd - Stan na dan Beograd

Reset Password

Pronađi apartman
Your search results

Kafane u Beogradu

26. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Svima je već dobro poznato kakav je noćni život u Beogradu. Naša prestonica je po tome toliko poznata da turisti često posećuju Beograd samo zbog toga. Štaviše, važimo za evropski grad sa možda najluđim noćnim provodom. Svakako da su noći u Beogradu vrlo posebne i svako ih treba iskusiti. Broj lokala koji nudi noćni provod u Beogradu je zaista veliki, ali neizostavni objekti u koje morati otići radi izlaska definitivno su kafane.

Kafane u Beogradu vrlo su specifične i mnogima omiljeno mesto za izlazak. Jedno je sigurno, a to je da Vas tamo čeka lud i nezaboravan provod. Muzika koja se tamo sluša varira od popularne domaće zabavne i narodne muzike, pa sve do starogradskih melodija i tamburaša. U zavisnosti od Vašeg ukusa, možete izabrati u koji tip kafane želite otići. Naravno, za šta god da se odlučite nećete pogrešiti, a valjalo bi da posetite raznovrsne kafane kako biste se odlučili za onaj tip koji će Vam više prijati. Elem, boemska četvrt u Beogradu – Skadarlija, jedno je od omiljenih mesta za izlazak Beograđana, a ceni se da je dnevno poseti oko 20000 ljudi. Ovo je nezaobilazno mesto svih turista, a svakako vredi otići i osetiti specifičan duh koji Skadarlija sa sobom nosi. Kafane sličnog tipa naći ćete i na zemunskom Gardošu, a pravi boemi neće propustiti obilazak ovih dveju četvrti i uživanje uz divnu, stagoradsku muziku.

Ukoliko ste više zainteresovani za lud provod uz muziku novijeg datuma, Beograd će Vas oduševiti izborom modernih kafana. Okupite društvo i opustite se u noćnom izlasku. Pošto je Beograd izuzetno živ grad, svake noći je omogućen provod u raznovrsnim kafanama, od ponedeljka do nedelje. Radno vreme većine kafana je od deset uveče pa do tri ujutru. Većina najpopularnijih srpskih muzičkih izvođača održava žive svirke u kafanama, tako da možete uživati u starim i novim hitovima. Sve u svemu, u beogradskim kafanama očekuje Vas provod koji ćete sigurno pamtiti