Kafici u Beogradu - Kafici Beograd - Stan na dan Beograd

Reset Password

Pronađi apartman
Your search results

Kafići u Beogradu

26. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Nezaobilazna stvar tokom dnevne rutine je bar jedna kafa u kafiću. Koliko god da ste zauzeti i dan je ispunjen mnogobrojnim obavezama, svako zaslužuje tih sat ili više vremena mira i opuštanja. Beograd je grad koji obiluje kafićima, pabovima, barovima za svačiji ukus. U skoro svakoj beogradskoj ulici možete naići na poneki kafić, a najpopularniji su svakako oni u centru grada. Uvek krcati gostima, kafići su idealno mesto za dnevna opuštanja, trač partiju, ljubavni sastanak ili možda jednostavno prilika da sami popijete piće i uživate u finom ambijentu. Sa druge strane, izuzev dnevne varijante, kafići su uvek odličan izbor za početak lude noći koju ćete provesti u izlasku. Često gosti pre samog izlaska svrate u kafić na aperitiv i pripremu za fantastičan provod koji ih u Beogradu čeka. U moru kafića, sigurni smo da ćete pronaći onaj u koji ćete često voleti da svratite dok boravite u Beogradu. Naravno, izbor je toliko veliki da svakodnevno možete upoznavati nove kafiće.

Obavezno posetite poznatu ulicu Strahinjića bana, koja je poznata po mnogobrojnim otmenim kafićima. Ne propustite da osetite posebni duh Dorćola. Kafa u Knez Mihailovoj je neizbežna, sa pogledom na šetalište uvek puno ljudi. Zatim, Obilićev venac i Cvetni trg nalaze se u centru Beograda, a poznati su po prisustvu većeg broja kafića. Uvek dobar izbor prilikom druženja sa dragim osobama biće prijatna kafa u nekom od popularnih kafića. Stan na dan Beograd preporučiće Vam neke kafiće primamljive lokacije, interesantnog i ugodnog ambijenta, i sa osobljem koje će Vas rado uslužiti. Tokom toplih prolećnih ili letnjih noći, možete uživati u baštama beogradskih kafića, kao i u prelepom pogledu koji nude.

Nema nikakve sumnje da je Beograd bogat kafićima za svačiji ukus. Jutarnje opuštanje, popodnevna druženja, večernja zabava – objedinite sve uživanjem u kafiću po sopstvenoj meri. Mnogi beogradski kafići imaju svoje redovne goste, a Vi takođe možete naći savršeni kafić za sebe.