Medeni mesec u Beogradu - Stan na dan Beograd

Reset Password

header_image
Pronađi apartman
Your search results

Medeni mesec u Beogradu

23. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Sklapanje braka je svakako jedan od najvažnijih momenata u životu jednog para. Organizacija čitave svadbe je podjednako i stresan i prelep događaj, ali neizostavno morate sebi dozvoliti da uživate u tim jedinstvenim trenucima. Naravno, nakon ceremonije svim mladencima je potreban odmor i opuštanje u prvim danima bračnog života. Medeni mesec pravi je način da otpočnete zajednički život na romantičan način, samo vas dvoje i magija koju ćete zajedno stvoriti. Ono što vam mi preporučujemo, to je da kao idealnu destinaciju za medeni mesec odaberete Beograd, srpsku prestonicu, grad koji nikada ne spava. Ne samo da mnoštvo naših mladih ljudi na pragu zajedničkog života odlučuje da u Beogradu provede medeni mesec, već i turisti poreklom iz raznih zemalja vrlo rado biraju glavni grad Srbije kao savršeno mesto za odmor i uživanje. Turizam u Beogradu je na vrlo visokim granama zbog odličnih pogodnosti koje pruža, kulturnih i istorijskih znamenitosti, mnogobrojnih kafića, restorana, kao i zahvaljujući specifičnom duhu i atmosferi. Tradicija i moderno se u Beogradu fantastično kombinuju i zato je ovaj grad odličan izbor za putovanje, razgledanje i uživanje. Međutim, znamo da je, između ostalog, za medeni mesec neophodna romantika.

Na svu sreću, Beograd je grad koji obiluje romantičnim mestima, pa tako možete izabrati neki od mnogobrojnih restorana u kome ćete uživati u intimnoj večeri sa voljenom osobom, u prijatnom i skladnom ambijentu. Osim toga, sigurno ćete uživati u posebnim romantičnim šetnjama po Beogradu; Zemun, na primer, istorijsko je jezgro grada i predivno mesto u kome možete uživati sa voljenom osobom na keju, popeti se na Gardoš kulu, odakle imate vrhunski pogled na ceo grad, a potom i večerati u nekom od restorana. Kroz naš grad protiču dve reke, Sava i Dunav, a njihovo ušće je posebno mesto gde se te dve energije spajaju. Morate osetiti tu magiju tokom boravka u Beogradu, tako da neizostavno prošetajte sa voljenom osobom po keju ili uživajte na nekom od splavova. Zatim, obiđite Adu, Košutnjak ili se odvezite do nekog od beogradskih vidikovaca, a tamo će Vam dah stati od lepote pejzaža. O Kalemegdanu se dovoljno zna, a i piše, te je izlišno govoriti o njegovoj lepoti i značaju. Njegove tvrđave i zidine, pogled na ušće dveju reka – sve odiše romantikom i idealno je mesto za šetnju i opuštanje u miru. Fotografije koje tamo budete načinili biće tokom čitavog života uspomena na savršen početak zajedničkog života.

Osim konkretnog medenog meseca, strani turisti se često odlučuju upravo i da sklope brak u Beogradu. Ovo i ne čudi toliko, s obzirom na to da grad nudi mnogo toga, a izuzetno je povoljan u odnosu na inostranstvo. Fenomenalno iskustvo je reći “da” voljenoj osobi pred matičarem baš u ovom gradu, punom veselih ljudi, zabave, smeha, dobrog provoda. Doživite prelepo iskustvo započinjanja bračnog života u ovom živom gradu u srcu Evrope.

Međutim, jako je važno pitanje gde odsesti prilikom boravka u Beogradu. Stan na dan Beograd zna da je medeni mesec jedinstven i neponovljiv događaj u svačijem životu i svi želimo da ti momenti budu savršeni. Baš zato se trudimo da Vam to omogućimo i obezbedimo idealne uslove u kojima ćete se odmoriti i uživati maksimalno sa voljenom osobom. Izbor naših stanova na dan zaista je velik i možete odabrati baš onaj koji odgovara Vašim potrebama i željama. Uređeni su u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, tako da ćete uživati u modernom nameštaju i veoma prijatnom enterijeru. Naši stanovi na dan uređeni su sa stilom i ukusom, a primetićete da su pažljivo dekorisani i oplemenjeni, pa se u njima možete osećati ugodno, kao kod kuće. Što se lokacija tiče, nudimo Vam stanove u užem i širem centru grada, kako biste bili nadomak svim atraktivnim znamenitostima i aktuelnim gradskim dešavanjima, ali, isto tako, nudimo i stanove na dan van centra grada. Oni će odgovarati onim parovima koji žele da izbegnu gradsku vrevu i gužvu, kako bi se posvetili samo svojoj ljubavi i spokoju. Izbor je veliki i na Vama je samo da odlučite šta će odgovarati Vašim željama.  Tokom medenog meseca svaki minut svakako mora biti podređen zajedničkom uživanju. Naši stanovi na dan su izuzetnog komfora i moći ćete da iskusite svu udobnost koju pružaju. Za one koji žele maksimalno da se opuste i daju sebi oduška, sigurno će Vam prijati da odaberete neki od naših stanova na dan sa đakuzijem. Hidromasažna đakuzi kada je odlična za višečasovno uživanje u peni, sa čašom nekog dobrog pića u ruci i prisustvom voljene osobe. Za jedan medeni mesec, ovo će biti prava mala ušuškana oaza i raj za dvoje. Na Vama je samo da odaberete onaj stan na dan koji Vam se čini najprimamljivijim, a onda ćete uživati kako u začetku novopečenog bračnog života, a i u kvalitetnim uslugama koje nudimo i pružamo našim gostima. Na taj način opravdavamo svoj ugled i stičemo kredibilitet, na osnovu kog se gosti uvek vraćaju u naše stanove na dan.

Zaista je nepregledan broj razloga zbog kojih bi baš Beograd trebalo da odaberete za mesto na kome ćete izreći sudbonosno “da”. Ukoliko to ipak želite da uradite u svom rodnom mestu, ne propustite šansu da Beograd ipak bude destinacija na kojoj ćete provesti dane medenog meseca. Iskusite sa svojom voljenom osobom sve čari koje ova prestonica pruža, noćni život, zabavu, a posetite i mnoštvo romantičnih i intimnih mesta,  na kojima ćete uživati u svojoj ljubavi. Naravno, naši stanovi na dan su uvek tu da obezbede udobnost i luksuz koji zaslužujete. Neka Vaš medeni mesec u Beogradu bude neponovljiv i pamtite ga  sa osmehom čitav život.