Otkup telefona Beograd

Reset Password

Pronađi apartman
Your search results

Otkup telefona Beograd

Published on 5. октобра 2017. by Zeljko Brankovic

Otkup mobilnih  telefona Beograd se bavi otkupom mobilnih telefona. Ukoliko želite da prodate svoj mobilni telefon na pravom ste mestu. Provereno najbolje otkupne cene kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji.

Sta nas izdvaja od drugih?

Za razliki od kokurencije vršimo otkup svih mobilnih telefona bez obzira na stanje u kom se telefon nalazi i starost telefona, vršimo otkup novih i polovnih mobilnih telefona, otključanih ili zakljucanih, svih modela i proizvodjača.

Imate stari telefon koji želite da prodate, više Vam nije potreban sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate a mi ćemo u veoma kratkom roku izvršiti procenu telefona. Ukoliko Vam ponuda odgovara možemo se naći na dogovorenom mestu ili na Vašoj adresi, mobilne telefone plaćamo odmah na licu mesta.

Otkup telefona Beograd – mogućnost otkupa telefona na teritoriji celog Beograda, ukoliko živite na teritoeiji beograda i želite da prodate svoj telefon kontaktirajte nas, i mi ćemo doći na Vašu adresu u veoma kratkom roku.

 

Ukoliko se nalazite u nekom drugom gradu u Srbiji takođe postoji način za otkup telefona. Kontaktirajte nas i dobićete sve potrebne informacije.

Otkup telefona

0612255522