Oglasavanje stava - Oglasi stan na dan - Beograd 0642208227

Reset Password

header_image
Pronađi apartman
Your search results

Oglašavanje stanova Beograd

15. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Kako da oglasite svoj apartman na sajtu Stan na dan Beograd?

Stan na dan Beograd Vam nudi mogućnost poslovne saradnje u oblasti smeštajnih kapaciteta u Beogradu. Saradnja je zasnovana na obostranoj koristi.

Ukoliko posedujete stan, ili kuću koju bi iznajmljivali po principu stan na dan mi Vam nudimo najbolju saradnju, na našem sajtu možete oglasiti svoje stanove koje rentirate dnevno. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja možete nas kontaktirati, mi smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja vezana za iznajmljivanje stanova kao i saradnju sa nama.

Ukoliko želite da se Vaš stan nađe u našoj ponudi apartmana u Beogradum potrebno je da ispunjava neke osnovne uslove:

Stan koji iznajmljujete mora se nalaziti na dobroj lokaciji, u užem gradskom jezgru. Primere možete videti na stranici naše ponude stanova na dan.
Stan mora biti funkcionalno i kompletno namešten za duži ili kraći boravak u njemu. Stan mora imati zaseban ulaz. Prednost imaju kvalitetni i moderno opremljeni stanovi.
Smeštaj mora posedovati tv, kablovsku, wifi,
Veliku prednost imaju stanovi koji poseduju parking mesta ili garažu za goste koji dolaze sopstvenim prevozom.
Ukoliko se stanovi nalaze na višim spratovima neophodno je da zgrada poseduje lift.
ovo navedeno bi bili neki pod osnovnih uslova koji se moraju ispuniti kako bi smeštaj bio pogodan za Stan na dan u Beogradu.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, molimo Vas da nam posaljete meil na adresu stannadanbg@gmail.com u kom ćete ukratko opisati svoj smeštaj, poslati neke fotografije, a naš tim će Vas kontaktirati radi daljih dogovora i realizacije saradnje.