Pranje vesa - peglanje vesa - hemijsko ciscenje-0642208227

Reset Password

header_image
Pronađi apartman
Your search results

Pranje i peglanje veša

19. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Cene pranja i peglanja veše:

Usluga cena
Pranje i sušenje veša do 5 kg 500 rsd
Pranje i sušenje veša do 10 kg 800 rsd
Pranje i sušenje veša do 15 kg 1300 rsd
Peglanje veša valjkom 1 kg 200 rsd
Peglanje veša peglom 1 kg 220 rsd
Hemijsko čišćenje 500 rsd i više

Dolazak na adresu preuzimanje i vraćanje veša su besplatni.


Pranje i peglanje veša

Potrebe svojih gostiju uvek stavljamo na prvo mesto. Kada odlučite da poverenje poklonite baš našoj agenciji i nekom od naših stanova na dan, mi se svojski trudimo da to poverenje opravdamo. Kvalitetna i profesionalna usluga ono što je nas izdvaja od ostalih i daje nam kredibilitet, a potom i mnogo zadovoljnih gostiju, koji nam se uvek rado vraćaju i biraju da odsednu baš u našim stanovima na dan. Upravo zbog Vas odlučili smo da još više poboljšamo uslugu i učinimo da ne brinete ni oko čega tokom boravka u Beogradu. Stan na dan Beograd vredno radi na  tome da naši gosti nemaju nikakvih briga, kao i da obezbedimo normalno funkcionisanje i upotpunjavanje svih životnih potreba. Želimo gostima da obezbedimo raznovrsne pogodnosti, a u okviru usluga koje nudimo i pružamo postoji i pranje, peglanje, kao i hemijsko čišćenje veša.

Naši stanovi na dan su maksimalno opremljeni, kako biste se osećali kao u svom domu, tako da u nekima od njih možete pronaći i veš mašinu. Međutim, pošto ovaj komad bele tehnike nije prisutan u svim stanovima na dan, vršimo usluge pranja i nadomešćujemo time odsustvo veš mašine. Potpuno ste lišeni svih briga, jer Vaše je samo da pozovete i sav posao pranja veša prepustite nama. Uz to, nudimo usluge peglanja, koje većini ljudi predstavlja mučenje. Ne razmišljajte o tome koliko vremena morate utrošiti na peglanje garderobe, jer ne morate izgubiti ni jedan jedini minut. Brzo, profesionalno i efikasno opraćemo i ispeglaćemo svu Vašu garderobu tako da uživate u njenoj svežini, čistoći i mirišljavosti. Ukoliko boravite u Beogradu bilo duži, bilo kraći vremenski period, sigurni smo da će Vam veoma značiti da posao pranja i peglanja obavlja neko drugi umesto Vas, kako biste se posvetili odmoru ili važnim poslovnim obavezama. Mislimo na Vas i zato se trudimo da stalno unapređujemo uslugu, a samim tim činimo da Vaši životni uslovi budu savršeni i da se ne oseti razlika u odnosu na pravu kućnu atmosferu.  Naravno, u okviru usluge nudimo i mogućnost hemijskog čišćenja, u slučaju da bilo koji komad Vaše odeće zahteva temeljno i dubinsko pranje. Zaboravite na fleke, mrlje i nečistoću. Odložite gomilu veša za pranje sa strane i prepustite taj posao nama, a jako brzo ćete dobiti natrag svoju ispeglanu i pažljivo složenu garderobu. Samo jednim telefonskim pozivom upućenim nama uštedećete nekoliko sati svog vremena.

Zamislite situaciju u kojoj imate poslovni sastanak ili večeru u Beogradu, a Vaša omiljena haljina ili košulja su izgužvani, ili odelo ima mrlju koju niste uočili. Ne dozvolite sebi stres i nervozu oko sitnica, jer Vas samo jedan poziv deli od toga da taj kritični komad odeće prepustite našim sigurnim rukama. Važno je da svoje vreme u Beogradu iskoristite na pravi način, a to isključuje jurnjavu i traženje dobre perionice veša u okolini, kao i sate potrošene u peglanju garderobe. Takođe, poštedećete sebe napora tokom prenošenja veša do perionice i nazad. Uživajte u obilasku važnih kulturnih i turističkih znamenitosti i atrakcija, posetite neke od boljih prestoničkih kafića i restorana, prošetajte Knez Mihailovom ulicom ili Bulevarom kralja Aleksandra, odmorite u prijatnom ambijentu svog komfornog stana na dan, a zamorni poslovi će biti naša briga. Nezavisno od toga da li Vam je potrebna standardna usluga pranja, ili možda hemijsko čišćenje posebnog komada garderobe, udovoljićemo svim Vašim zahtevima. Brinućemo o Vašoj odeći na najbolji mogući način, poštujući visoke standarde. Uverite se sami u našu pouzdanost, izuzetan kvalitet i efikasnost.

Dok ste u Beogradu, ne mislite o dosadnim kućnim poslovima. Neka Vaš boravak u Beogradu, u našim stanovima na dan, bude potpuno opušten i bezbrižan – mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.