Prevoz gostiju ~ Prevoz putnika - Beograd 0642208227

Reset Password

header_image
Pronađi apartman
Your search results

Prevoz gostiju Beograd Srbija Inostranstvo

19. децембра 2016. by Zeljko Brankovic

Cena prevoza gostiju:

 

relacija cena
Beograd centar – stan 1500 rsd
  Beograd periferija – Stan 1700 rsd
Aerodrom – Stan 2000 rsd
Beograd – Pančevo 2500 rsd
Beograd -Smederevo 5000 rsd
Beograd – Novi Sad 6000 rsd
Beograd – Niš 14000 rsd
Ostale lokacije – Po dogovoru +381 64 2208227

 

Boravak u Beogradu, gradu koji nikad ne spava, sam po sebi je avantura, bilo da ste tu turistički ili poslovno. Svakako da naša prestonica nudi puno mogućnosti za odabir smeštaja, međutim, jako je važno da načinite izbor kojim ćete biti zadovoljni, a da to mesto bude ono na koje ćete se vraćati svaki sledeći put. Stan na dan Beograd brine o Vama i znamo da je teško u moru opcija izabrati baš onu pravu. Baš zato se izdvajamo kvalitetnom uslugom, širokim dijapazonom stanova na dan, a ujedno i propratnim uslugama koje će Vam sigurno olakšati i ulepšati boravak. Osim vrhunskog smeštaja koji nudimo, maksimalno smo usredsređeni na dobrobit svojih gostiju, tako da vodimo računa o svim segmentima koji čine boravak u Beogradu kompletnim. Činimo sve da naši gosti budu zadovoljni i sa osmehom, jer upravo to je u ovom poslu i najbitnije.

Nezavisno od toga da li dolazite u naš glavni grad vozom, autobusom ili pak avionom, vršimo usluge prevoza direktno do Vašeg stana na dan. Nećete imati nikakvih briga dok ste u sigurnim rukama naših vozača, a obezbedićemo Vam izuzetno udobnu vožnju do tražene lokacije. Zamislite koliko stresa nakon leta možete imati dok u nedogled čekate taksi ili tokom neprijatne vožnje sa neprofesionalnim vozačem. Baš iz tih razloga uveli smo sopstveni prevoz naših gostiju, kako biste uživali u maksimalnom komforu od prvog trenutka dolaska u Beograd. Privatni vozač čekaće Vas na aerodromu Nikola Tesla, a u udobnom automobilu moći ćete da se opustite. Naravno, to važi i za bilo koje drugo mesto u gradu na kome poželite da Vas dočekamo. Ne brinite ni oko čega, jer mi brinemo umesto Vas.  Svesni smo da su potrebe gostiju najvažnije, a kao ozbiljna agencija vredno radimo na tome da ih poštujemo i ugađamo im. U skladu sa vremenom koje Vama odgovara, organizovaćemo transfer sa aerodroma i do njega, kao i do drugih, potencijalnih lokacija.

Osim prevoza do Vašeg stana na da u Beogradu, nudimo Vam mogućnosti transporta do bilo koje druge lokacije koju poželite, što uključuje čak i druge gradove. Automobili najnovijih generacija izuzetno su luksuzni, a celokupna usluga je na visokom nivou. Tokom vožnje možete koristiti i WiFi internet, ili odgledati  film na dvd-ju, ukoliko je vožnja duža. Možda u Beograd dolazite povodom odmora, a poželite da posetite neki obližnji grad ili važnu srpsku znamenitost, možda planirate posetu nekome ili imate kakvu poslovnu obavezu – prepustite se našim sigurnim rukama. Problem prevoza nikad nije bio lakši nego sada, kada vršimo takve usluge povoljno i efikasno. Vaše je samo da se opustite na udobnom sedištu i promatrate pejzaže, ulice i predele kraj kojih prolazimo. Mi činimo da putujete bezbedno, ugodno, luksuzno, sa komoditetom.

Osetite sve čari Beograda prilikom vožnje u našem luksuznom automobilu. Omogućićemo Vam panoramsko razgledanje grada iz automobila, ukoliko želite da upoznate Beograd i na taj način. Vožnjom  sa nama pošteđujete sebe gužve u prevozu, kao i nepreglednog čekanja autobusa, tramvaja ili taksija. Stanovi na dan Beograd smešteni su na najboljim lokacijama u gradu, ali svakako da je našim gostima nekad neophodno da posete udaljenije delove grada, a mi smo tu za Vas. Izuzetno je zanimljivo sagledati važne znamenitosti Beograda kroz turu obilaženja grada automobilom. Kroz lak i brz dogovor sa nama ispunite sve svoje posebne želje, jer naša usluga je koncentrisana upravo na njih. Uverite se sami zašto naša agencija važi za uglednu i kvalitetnu, poklonite svoje poverenje nama. Čeka Vas najkomfornija moguća vožnja na raznovrsna odredišta u gradu i van njega,  ili udoban transfer u izabrani stan na dan posle napornog putovanja, a naš luksuzni automobil je spreman samo za Vas i onoga sa kim putujete.