Stan na dan Bali ~Voždovac Miklosiceva

Reset Password

Your search results

Stan na dan Bali 55 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac

broj osoba stanova na dan u beogradu2 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 1 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 45 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Bali stan na dan Beograd je nov i komforan smeštaj, predviđen za kratkoročne boravke. Nalazi se na Voždovcu u Miklošićevoj ulici u blizini autputa. Stan na dan Bali se nalazi na samoj granici Voždovca i Vračara. Ovaj stan spada u kategoriju stanova na dan sa đakuzijem i stanova na dan sa garažom.  Pozicija  predstavlja odličnu lokaciju za sve koji žele da se udalje od buke i gužve, koji su u prestonici toliko česti i nekada zamorni. S obzirom na to da u pitanju nije centar grada, moći ćete da se opustite i uživate u spokoju i tišini koje nudi ovaj deo grada. Međutim, korišćenjem gradskog prevoza lako i brzo stižete i do centralnog gradskog jezgra.

Stan na dan Bali smešten je u novoj zgradi, u prizemlju, i za dve osobe biće pravi mali raj. Idealno je mesto za relaksaciju sa voljenom osobom i potpuno predviđeno za romantična uživanja, daleko od vreve. Specifičan detalj u ovom stanu na dan predstavlja đakuzi hidromasažna kada, u kojoj ćete sigurno provesti sate uživajući. Dnevna soba je jako prijatnog ambijenta, od nameštaja poseduje dve velike, udobne fotelje i tabure, lcd televizor na komodi, stočić neobičnog oblika, kao i mini-bar. Naravno, tu je i već spomenuta hidromasažna kada, a osvetljenje je veoma karakteristično i potpomaže romantičnoj atmosferi. Spavaća soba poseduje komforan bračni krevet, a odeću možete odložiti na pokretnoj vešalici. Izuzetno zanimljiv i neobičan je kamin, koji je ugrađen u zid koji deli spavaću od dnevne sobe, pa tako iz jedne sobe možete imati otvoren pogled na drugu. Kupatilo je moderno i jako lepo, a ima tuš kabinu. Ukratko, stan na dan Bali sadrži sve što Vam je potrebno za kratak, a romantičan boravak u Beogradu. Celokupan enterijer podređen je Vašem uživanju i opuštanju, a mirna lokacija obezbeđuje Vam privatnost i beg od užurbanosti po kojoj je Beograd specifičan.

Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, značiće Vam podatak da zgrada ima svoju garažu. Njeno korišćenje naplaćuje se dodatnih pet evra po danu. Svakako da je stan na dan Bali izuzetno pogodan za potrebe kratkog boravka, s obzirom na komoditet koji nudi, tako da ćete uživati dok ste u njemu.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1 55€ 52€ 50€ 48€
2   55€ 52€ 50€ 48€

Stan na dan Bali posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Ketler
Đakuzi
Mini bar
Frižider
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Slični stanovi

45 €
Stan na dan Kristal
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 4 povrsina stanova na dan u beogradu 43 m2
45 €
Stan na dan Casa
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 4 povrsina stanova na dan u beogradu 40 m2
Online rezervacija stana