Casa stan na dan Beograd - Voždovac - Miklosiceva ilica

Reset Password

Your search results

Stan na dan Casa 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 40 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu4 sprat

Casa stan na dan Beograd jako je lep i moderno opremljen. Lokacija mu je dobra, nalazi se u blizini Vračara, a opet nije u području centra grada, što Vam garantuje mir i tišinu. Ukoliko se odlučite da gradskim prevozom odete do centra, u neposrednoj blizini je autobusko stajalište i za svega deset minuta bićete na svom krajnjem odredištu. Ovo je odličan izbor za sve koji žele da odaberu komotan stan na dobroj lokaciji, a da izbegnu buku i prevelike gužve, koje su u centralnom gradskom jezgru zaista neizostavne. Ako pak dolazite sopstvenim prevozom, stan na dan Casa nalazi se jako blizu auto-puta. Parkiranje Vam neće predstavljati problem, s obzirom na to da ulica u kojoj se Casa nalazi nije zonirana. Ipak, zgrada ugde je smešten stan na dan Casa poseduje svoju garažu, čije korišćenje se naplaćuje pet evra po danu.

Stan na dan Casa biće odličan izbor za Vas ukoliko planirate duži period da boravite u Beogradu. Prima do četiri osobe, pa je tako pogodan kako samo za parove, tako i za porodice sa decom. Opremljen je na savremen način, modernim nameštajem. Dnevna soba je ušuškana i prijatna, sa ugaonom garniturom koja se razvlači i lcd televizorom. Veoma interesantan detalj u kuhinjskom delu je specifični šank za ručavanje, sa dve stolice. Sama kuhinja je takođe veoma lepo i moderno uređena, kao i kupatilo sa tuš kabinom. U spavaćoj sobi pronaći ćete komforan i veliki bračni ležaj i plakar. Celokupan enterijer je pažljivo rađen, i odaje svežinu i sklad. Ukrasnih detalja u stanu na dan Casa ima taman toliko da bude sa ukusom i savršeno stilski uređen. Između ostalog, od pogodnosti koje Vam pruža Casa, tu su i klima uređaj i besplatan WiFi internet.

Sve u svemu, u pitanju je fantastično dekorisan stan na dan i očigledno je da se vodilo računa o tome da svaki  centimetar prostora bude idealno iskorišćen i sređen. Odgovaraće Vašim potrebama bilo da ste u Beogadu duže ili kraće vreme.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-4 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Casa posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Ketler
Frižider
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Slični stanovi

45 €
Stan na dan Kristal
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 4 povrsina stanova na dan u beogradu 43 m2
55 €
Stan na dan Bali
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 2 povrsina stanova na dan u beogradu 45 m2
Online rezervacija stana