Dvojka stan na dan Beograd - Vukov spoemnik - Garaža

Reset Password

Your search results

Stan na dan Dvojka 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Stjepana Ljubiše, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 42 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu2 sprat

Dvojka stan na dan Beograd prijatan je i udoban smeštaj za Vaš kraći ili duži boravak. Nalazi se na Zvezdari, što je veoma privlačan deo Beograda za stanovanje, s obzirom na to da je izuzetno blizu centra grada.  Svega nekoliko minuta hoda deli Vas od Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra. Tu ćete pronaći raznovrsne butike, kafiće, restorane i ostale objekte koji bi Vas mogli zanimati. Pošto je ovaj stan na dan lociran u širem centru grada, na raspolaganju Vam stoji dosta linija gradskog prevoza, koje saobraćaju u neposrednoj blizini smeštaja. Osim toga, tržni centar Zira udaljen je svega nekoliko stotina metara.

Stan na dan Dvojka smešten je u novoj zgradi i dvosoban je. Veoma aktraktivne unutrašnjosti, biće više nego pogodan da primi četiri osobe. Spavaća soba je odvojena, što će svima pružiti neophodnu privatnost. U njoj ćete naći komforni bračni krevet, stočić kraj uzglavlja, kao i ormar standardne veličine. Dnevna soba je moderna i prostrana, a dominira kombinacija crne i bele boje. Poseduje veliku i udobnu ugaonu garnituru, stakleni stočić, kao i lcd televizor. Osim toga, malo izdvojen je i trpezarijski deo, koji izgleda vrlo elegantno. Kuhinja je potpuno prilagođena Vašim potrebama, funkcionalna i moderno opremljena, kao i kupatilo, koje poseduje tuš kabinu. Stan na dan Dvojka je izuzetno svetao, prijatnog ambijenta, a što je najvažnije, u ovih pedeset kvadrata osećaćete da imate svoj prostor i slobodu. U njemu vlada takva atmosfera da ćete se lako moći opustiti i uživati. Bitno je napomenuti da ovaj stan na dan ima i svoju terasu, tako da ćete imati i taj kutak za odmaranje. Zamislite samo lepotu toplih večeri u Beogradu, dok pijete vino i uživate na terasi.

Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, biće Vam drago da čujete da zgrada ima svoju garažu, koja se dodatno naplaćuje pet evra. Svakako da vredi izdvojiti ovu cifru, s obzirom na to koliko parkiranje u Beogradu ume biti nezgodno. Stan na dan Dvojka biće pravi izbor za sve koji žele da nađu smeštaj blizu najužeg gradskog centra, a, opet, da u stanu imaju komfor i svežinu.

Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-2 45€ 45€ 42€ 40€

Stan na dan Dvojka posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Fen za kosu
Veš mašina
Frižider
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Slični stanovi

40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
40 €
Stan na dan Azur
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana