Grand stan na dan - Stjepana Ljubiše - Vukov spomenik

Reset Password

Your search results

Stan na dan Grand 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Stjepana Ljubiše, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 40 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu5 sprat

Grand stan na dan Beograd je nov, moderan i udoban smeštaj u širem centru Beograda. Pozicioniran na Zvezdari, udaljen je svega par minuta hoda od Bulevara kralja Aleksandra i Vukovog spomenika. Nalazi se tik uz Ruzveltovu ulicu, koja je u Beogradu jedna od najpoznatijih. Naći ćete u njoj veći broj restorana, kafića i brzih hrana, a nekoliko stotina metara udaljen od smeštaja je i tržni centar Zira, gde možete obići raznovrsne butike. Shodno tome što je u pitanju širi centar grada, mnogobrojne linije gradskog prevoza saobraćaju Ruzveltovom ulicom, ukoliko želite da obiđete i druge delove grada.

Stan na dan Grand nalazi se u novoj zgradi, na petom spratu. Zgodna okolnost je ta da zgrada poseduje lift. Ovaj stan na dan je veoma lep i opremljen za kratkoročni boravak, tako da će potpuno odgovarati Vašim potrebama.  Uz to, dvostrano je orijentisan. Dizajn enterijera je potpuno moderan  i zanimljiv. U dnevnoj sobi ćete pronaći udobnu garnituru za sedenje, koja se sastoji od sofe i fotelje, zatim stočić sa drvenim nogarima i staklenom površinom, kao i fantastično osmišljen zid, ceo od sive opeke, na kome se nalazi televizor. Kuhinja je u elementima neobične crvene boje, kombinovane sa drvetom. Sadrži svojevrsni šank, što je zaista savremen i interesantan detalj,a uz to je veoma i funkcionalan, pošto je predviđen za ručavanje. Kraj njega ćete pronaći i dve stolice neobičnog oblika. Kupatilo je čisto, uređeno i moderno, a poseduje tuš kabinu i veš mašinu, koja će Vam zasigurno olakšati boravak u ovom stanu na dan. Spavaća soba je veoma prijatna i ušuškana , sa spuštenim plafonom. Odmorite u udobnom belom krevetu, predviđenom za dve osobe. Ovde je i ormar, a iz spavaće sobe izlazi se na terasu, sa pogledom na Ruzveltovu ulicu. Stan na dan Grand kapacitetan je da ugosti do četiri osobe. U slučaju da dolazite svojim vozilom, moguća je doplata od pet evra za korišćenje garaže.

Ukoliko Vam je potreban moderan i komforan stan sa terasom, u širem centru Beograda, ne sumnjamo da će stan na dan Grand biti dobar izbor i da će Vam potpuno odgovarati.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-4 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Grand posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Rerna
Frižider
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Slični stanovi

40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
40 €
Stan na dan Azur
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana