Kristal stan na dan, Vozdovac , Miklosiceva ulica

Reset Password

Your search results

Stan na dan Kristal 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 43 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu2 sprat

Kristal stan na dan Beograd je nov i jako lepo opremljen smeštaj. Oduševiće Vas svojim atraktivnim enterijerom i savremenim dizajnom. Jednostavno je uređen, a, opet, sa stilom. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u blizini Južnog bulevara. Dobra pozicija stana na dan Kristal omogućiće Vam povezanost autobuskim linijama sa centrom grada, a ujedno ćete biti odvojeni od gradskog meteža i buke, koji su neizostavni u centru grada.

Zgrada u kojoj se nalazi stan na dan Kristal takođe je nova, a sam stan je kompletno opremljen. Ovde se mogu komotno smestiti četiri osobe. Stan na dan Kristal odiše izuzetnom svežinom, čistoćom i prostranošću. Skladnih boja i vrlo prijatnog ambijenta, oseća se poseban mir i harmonična atmosfera. Dnevna soba sadrži garnituru za sedenje, stočić, lcd televizor, klima uređaj, kao i komode. Ukrasnih detalja ima taman toliko da oplemene sobu i daju joj notu sofisticiranosti. Kuhinja je moderna, funkcionalna i opremljena, a trpezarijski deo malo je izdvojen. On sadrži sto i četiri udobne stolice neobičnog oblika. Spavaća soba je izdvojena, a u njoj ćete pronaći komforan, veliki krevet, predviđen za dve osobe. Kupatilo je takođe moderno i opremljeno. Ukratko,  u ovom stanu karakteristično osvetljenje daje jako lepu atmosferu. Oseća se posebna svežina zbog svetlosti koja prodire u stan na dan Kristal, a i sam naziv stana je prilično sugestivan, pa tako daje asocijaciju na kristalnu čistoću i belinu. S obzirom na to da je ovaj stan na dan nov, u njemu je i sav nameštaj savremen i pažljivo biran, tako da ćete uživati u ambijentu, koji je i više nego očaravajuć.

Lokacija stana je izuzetna, pošto je u mirnijem delu Beograda, a odlično povezana sa ostatkom grada. Ukoliko imate svoje vozilo, u zgradi gde se nalazi stan na dan Kristal postoji garaža. Njeno korišćenje se doplaćuje pet evra po danu. Međutim, kako se ne biste mučili tražeći parking mesto po okolnim ulicama, ovo je jako olakšavajuća okolnost.

Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-4 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Kristal posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Fen za kosu
Tuš kabina
Interfon

Komentari:

Slični stanovi

45 €
Stan na dan Casa
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 4 povrsina stanova na dan u beogradu 40 m2
55 €
Stan na dan Bali
Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 2 povrsina stanova na dan u beogradu 45 m2
Online rezervacija stana