Lotus stan na dan - Beograd centar - Stjepana Ljubise

Reset Password

Your search results

Stan na dan Lotus 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Stjepna Ljubiše, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu2 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 1 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 28 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Lotus stan na dan Beograd je studio koji je smešten u novoj zgradi, u širem centru grada.  Izuzetno je pogodan za dve osobe . Moderno opremljen i pažljivo dekorisan, Lotus je fenomenalno mesto, gde Vi i Vaša lepša polovina možete pobeći od dosadne svakodnevice. U pitanju je jednosoban stan na dan, ali baš zato podstiče osećaj posebne intime. Dodatna privatnost obezbeđena je i time što ovaj stan na dan ima zaseban ulaz, a nalazi se u prizemlju zgrade. Lotus je prosto stvoren za uživanje i opuštanje. Za početak, poseduje odličnu đakuzi hidromasažnu kadu sa uzglavljima, predviđenu za dve osobe. Utonite u sapunicu, zaboravite na bilo kakve brige koje Vas muče i oslobodite svoju čulnost.  U spavaćoj sobi pronaći ćete beli, izuzetno komforni krevet velikih razmera, lcd televizor sa kablovskom i ogledalo koje se prostire duž polupregradnog zida. Enterijer je urađen tako da pospešuje romantičnu atmosferu i veoma se vodilo računa o detaljima koje će ukrašavati prostoriju. Mnoštvo upaljenih sveća i specifično osvetljenje doprinose lepoti ambijenta i bude senzualnost. Stan na dan Lotus poseduje i veliko kupatilo sa tuš kabinom.

Prednost ovog stana je i to što se nalazi vrlo blizu samog centra grada. U neposrednoj blizini je poznata Ruzveltova ulica, u kojoj je, između ostalog, popularni tržni centar Zira, kao i čuvena ulica Dimitrija Tucovića. Laganim hodom možete prošetati do Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra, što je udaljeno svega nekoliko minuta. S obzirom na to da se stan na dan Lotus nalazi u urbanom delu Beograda, širok je izbor gradskog prevoza kojim se možete koristiti, ukoliko planirate na brži način da stignete do samog gradskog jezgra. Ako pak posedujete sopstveno vozilo, parking mesto, nažalost, ne ulazi u cenu. Ipak, parking na ulici se ne naplaćuje, dok ćete najbližu javnu garažu pronaći blizu Vukovog spomenik, za koji smo napomenuli da je vrlo blizu apartmana.

Ukoliko tražite mesto gde ćete imati totalnu privatnost i smeti da date sebi oduška sa voljenom osobom, stan na dan Lotus definitivno je pravi, romantičan izbor za Vas.

Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-4 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Lotus posduje:

Centralno grejanje
Klima
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Đakuzi
Mini bar
Tuš kabina
Parking
Garaža

Komentari:

Online rezervacija stana