Stan na dan One Seven - Beograd centar, Vojvode Bogdana

Reset Password

Your search results

Stan na dan One Seven 50 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Vojvode Bogdana, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu5 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 4 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 55 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu3 sprat

Stan na dan One seven nalazi se u ulici Vojvode Bogdana na Zvezdari u neposrednoj blizini Vukovog spomeika, oduševiće Vas svojim enterijerom, pošto je u pitanju divan salonac. Velika prednost salonskih stanova je upravo u posebnoj arhitekturi njihovih zgrada, priči koju sa sobom nose i istoriji koja je u njihovim zidovima očuvana. Ovaj salonski stan na dan u Beogradu nalazi se na izuzetno primamljivoj lokaciji. U pitanju je ulica Vojvode Bogdana, mirna i neprometna ulica, koja se nalazi u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra, najpoznatijeg bulevara u našem glavnom gradu. Za svega nekoliko minuta hoda udaljeni ste od Vukovog spomenika i svih čari koje centar grada nudi. Takođe, dostupni su Vam poznati prestonički kafići, butici, muzeji, restorani i sve što možete zamisliti da obiđete prilikom svog boravka u gradu. Bilo da dolazite u Beograd poslom ili možda u svrhu odmora, stan na dan One seven pružiće Vam sve pogodnosti u skladu sa Vašim potrebama.

Za početak, oduševiće Vas zgrada u kojoj je ovaj stan na dan smešten. Vodi poreklo iz predratnog perioda, a takve zgrade u Beogradu danas se visoko vrednuju, kako u estetskom smislu, tako i u istorijskom. Međutim, stan na dan One seven renoviran je u potpunosti, tako da ćete biti u prilici da iz novog stana imate pogled na stari deo grada. Pedeset kvadrata ovog prostora mogu primiti do pet osoba, a svakoj je garantovan izuzetan komoditet i udobnost. Dnevna soba salonca ukrašena je modernim tapetama i poseduje vrlo udobnu garnituru. Ona vodi u spavaću sobu, vrlo elegantno opremljenu, sa čak tri kreveta i nesvakidašnjim lusterom. Veoma zanimljivo je prisustvo dva antikvarna stola, uz koja ćete potpuno zaboraviti na futuristički dizajniran nameštaj i vratiti se u neka prošla vremena. Kupatilo je, sa druge strane, moderno i ima tuš kabinu.

Ukoliko Vam je potreban stan na dan vrlo blizu centra grada, a u kome ćete imati svoj mir, One seven pravi je izbor za sve. Pružiće Vam potrebno opuštanje i komfor, a salonski stanovi zaista su vrlo inspirirativno i neverovatno mesto, u kome morate sebi pružiti priliku da boravite.

Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-2 50€ 48€ 45€ 43€
  3-4 55€ 53€ 50€ 48€
5   60€ 58€ 55€ 53€

Stan na dan One Seven posduje:

Centralno grejanje
Klima
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Frižider
Tuš kabina

Komentari:

Slični stanovi

90 €
Boutique stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Trg Republike, Strogi centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 4 povrsina stanova na dan u beogradu 40 m2
40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana