Orhideja - Vozdovac,Miklosiceva-Garaza

Reset Password

Your search results

Stan na dan Orhideja 50 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac

broj osoba stanova na dan u beogradu6 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 3 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 60 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Stan na dan BeogradOrhideja  

Orhideja stan na dan Beograd  nalazi se na Voždovcu u Miklošićevoj ulici u Blizini autokomande na samoj granici sa Vračarom. Stan na dan Orhideja je smeštaj u Beogradu veće kvadrature i komoditeta. Može primiti čak šest osoba u svojih šezdeset kvadratnih metara. Uz to, veoma je praktičan po svojoj ceni i prostornoj organizaciji. Lokacija mu je mirna, u pitanju je Miklošićeva ulica. Idealan je za veće grupe ljudi, koji žele udaljenost od gužve i mir. Ipak, do centra Beograda možete brzo stići nekom od autobuskih linija koje saobraćaju nadomak zgrade u kojoj se nalazi stan na dan Orhideja.

Orhideja je sasvim nov stan i smešten je u takođe novoj zgradi. Shodno svojim proporcijama, prilično je prostran i ima čak dve spavaće sobe, što je veliki plus ovog stana. Osim njih, sadrži ulazni hodnik, dnevnu sobu, kupatilo, kuhinju i terasu. Dnevna soba je jako svetla i prijatna, sadrži veliku kožnu ugaonu garnituru na razvlačenje, stočić i lcd televizor. Tu su i klima uređaj, regal, kao i nekoliko ukrasnih detalja, koji savršeno dopunjavaju prostor. Spavaće sobe su organizovane tako da je jedna veća, a jedna manja; u glavnoj se nalazi velik bračni ležaj, dok su u manjoj dva obična, razdvojena ležaja. Uz ugaonu garnituru u dnevnoj sobi, lako možete organizovati raspored spavanja u ovom prostranom stanu na dan. Kuhinja je moderna, a drveni elementi dominiraju. Ona poseduje i svoj mini-bar, što je vrlo zgodno. Zatim, kupatilo je zaista fenomenalno, veliko i čisto, a poseduje tuš kabinu. Terasa se proteže celom širinom ovog stana na dan, sa prelepim pogledom na Miklošićevu ulicu. Biće divno odmoriti se na njoj i posmatrati prijatne beogradske večeri.

Ukoliko koristite sopstveno vozilo, ne morate brinuti o parkiranju stan na dan Orhideja spada u kategoriju stan na dan sa garažom. Po ceni od pet evra po danu, biće Vam dostupno parking mesto u garaži. To je svakako činjenica koja olakšava nezgodne okolnosti koje se javljaju prilikom traženja dobrog mesta za parkiranje. Sve u svemu, po izuzetno pristupačnoj ceni možete iznajmiti stan na dan Orhideja, dobro pozicioniran, a nadasve prijatan, komforan i prostran.

Stan na dan Voždovac – Orhideja je pogodan i za drupne posete jer u istoj zgradi se nalaze i stanovi : Stan na dan Kristal ,  Stan na dan Kasa , Stan na dan Bali sa đakuzijem ,  stan na dan Senza sa đakuzijem. Svi stanovi imaju i garažna mesta u zgradi.


Cena stana

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-6 55€ 53€ 50€ 48€

Stan na dan Orhideja posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Mini bar
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Online rezervacija stana