Prima stan na dan - Stjepana Ljubise - Vukov spomenik

Reset Password

Your search results

Stan na dan Prima 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Stjepana Ljubiše, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 38 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu4 sprat

Stan na dan Beograd Prima stan na dan Beograd svetao je i prostran smeštaj u širem centru grada. Nalazi se u ulici Stjepana Ljubiše u neposrednoj blizini Ruzveltove ulice, koja je izuzetno prometna i opskrbljena kafićima, brzim hranama i restoranima. Par stotina metara udaljen je  i tržni centar Zira. Do Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra deli Vas svega desetak minuta lagane šetnje. Pozicija ovog stana na dan omogućava Vam pristup urbanom gradskom jezgru i kulturnim znamenitostima. Izuzev toga, dosta linija gradskog prevoza prolazi vrlo blizu zgrade u kojoj se nalazi stan na dan Prima, tako da ćete lako stići i do ostalih delova grada.

Ovaj stan na dan oduševiće Vas svojim prirodnim svetlom i svežinom kojom odiše. Izuzetno prijatnog ambijenta, podstaći će Vas da uživate i osetite spokoj dok tu boravite. Takvog je kapaciteta da je prilagođen da primi do četiri osobe. Moderan nameštaj i lepo dizajniran enterijer činiće Vaš boravak veoma ugodnim. Dnevna soba je sva u svetlim, pastelnim tonovima, koji se divno uklapaju sa prirodnom svetlošću koja u stan prodire. Sadrži sofu, lcd televizor sa kablovskom televizijom, stočić i dosta prelepih komoda i polica, gde možete odlagati svoje stvari. Kuhinja je kompletno opremljena, u crno-beloj kombinaciji nijansi, što je čini zaista modernom i otmenom. Poseduje i zaseban trpezarijski deo, sa stolom i stolicama za ručavanje, što će takođe ugoditi Vašim potrebama za komoditetom.  Kupatilo sadrži tuš kadu, kao i fen za kosu. U spavaćoj sobi se nalazi vrlo udoban krevet, predviđen za dve osobe. Stan na dan Prima poseduje i izlaz na balkon, što je zaista vrlo primamljivo kada je lepo vreme u Beogradu. Zamislite prijatnost toplih i svežih beogradskih večeri, možda uz kvalitetno vino i prisustvo drage osobe.

Problem parkiranja ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, u slučaju iznajmljivanja ovog stana, nećete imati. Zgrada ima garažu, a Vama će ona biti dostupna za korišćenje, po ceni od pet evra po danu. Složićete se da je to svakako bolje rešenje od besomučnog traženja odgovarajućeg parking mesta. Ukratko, nećete zažaliti ako odaberete baš Prima stan na dan, jer nudi prelep ambijent i privlačnu lokaciju.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1 40 € 38 € 35 € 32 €

Stan na dan Prima posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Terasa
Frižider
Tuš kabina

Komentari:

Slični stanovi

40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
40 €
Stan na dan Azur
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana