Sedmica stan na dan - Beograd centar, Stjepana Ljubise

Reset Password

Your search results

Stan na dan Sedmica 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Stjepana Ljubiše, Zvezdara

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 44 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu2 sprat

Stan na dan BeogradSedmica – sa garažom

Sedmica stan na dan Beograd veoma je prijatan smeštaj u Beogradu u kome možete boraviti kraći ili duži vremenski period. Stan na dan Sedmica se nalazi u ulici Stjepana Ljubiše na uglu sa Ruzveltovom ulicm a pripada opštini Zvezdara u blizini Vukovog Spomenika Lokacija mu je privlačna, s obzirom na to da se nalazi u širem centru grada. U neposrednom je komšiluku Ruzveltove ulice, koja obiluje kafićima, restoranima i brzim hranama. Osim toga, tu je i tržni centar Zira, čije butike svakako treba da obiđete, pošto je udaljena svega nekoliko stotina metara od smeštaja. Laganim hodom možete otpešačiti do Vukovog spomenika i Bulevara kralja Aleksandra, koji su udaljeni svega desetak minuta. Kroz Ruzveltovu ulicu i Bulevar prolazi mnoštvo autobuskih i tramvajskih linija, tako da nećete imati problema sa prevozom ukoliko planirate da posetite neki od ostalih delova grada.

Zgrada u kojoj se nalazi stan na dan Sedmica nova je i ima lift. Sama Sedmica je takođe nov stan na dan, kompletno opremljen i prilagođen svim potrebama naših gostiju. Solidne kvadrature, sposoban je da primi četiri osobe, a svakoj će biti omogućen komoditet i dovoljno prostora. Dnevna soba je vrlo lepa i ukrašena adekvatnim detaljima. Poseduje garnituru za sedenje, uključujući sofu na razvlačenje i fotelju, zatim dosta polica i lcd televizor. Dominiraju neutralne boje, kao i drveni elementi, što čini enterijer vrlo sofisticiranim. U uglu dnevne sobe nalazi se i trpezarijski deo, u okviru njega veliki sto i čak šest stolica. Kuhinja je funkcionalna, opremljena i moderna, a kupatilo isto takvo. U njemu ćete pronaći tuš kabinu i veš mašinu, čije prisustvo će Vam svakako olakšati boravak u ovom stanu na dan. Spavaća soba je vrlo finog ambijenta, poseduje udoban bračni ležaj, kao i ormar. Stan na dan Sedmica takođe poseduje i terasu, na kojoj se možete opustiti kada Vam vreme to dozvoli. Prostor je odlično iskorišćen u ovom stanu na dan, tako da ćete imati dosta mesta na kojim možete odložiti stvari, i time Vam je omogućena dobra prostorna organizacija dok boravite u Sedmici.

Ukoliko dolazite svojim vozilom, ne morate brinuti oko problema parkiranja u Beogradu. Zgrada u kojoj se stan na dan Sedmica nalazi ima svoju garažu, čije korišćenje se naplaćuje pet evra. Uživaćete u ovom komfornom apartmanu, jer njegova lokacija i enterijer to omogućavaju.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-4 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Sedmica posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Tuš kabina
Interfon

Komentari:

Slični stanovi

40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
40 €
Stan na dan Azur
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana