Senza stan na dan-Vozdovac Miklosiceva

Reset Password

Your search results

Stan na dan Senza 45 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Miklošićeva, Voždovac

broj osoba stanova na dan u beogradu2 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 1 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 20 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Stan na dan BeogradSenzasa đakuzijem

Senza stan na dan Beograd je prava mala oaza za uživanje dvoje ljudi. Stan na dan Senza se nalazi na Voždovcu u Miklošićevoj ulici. Naime, lokacija ovog stana na dan je potpuno onakva kakva Vam je potrebna ako ne volite buku, a u slučaju da želite da budete nadomak centra. Do najpoznatijih znamenitosti u gradu Vam treba manje od 20 minuta gradskim prevozom, čije linije saobraćaju u neposrednoj blizini ovog stana na dan. Jako brzo možete stići do Hrama Svetog Save, ili se prošetati po parku Šumice, koji je udaljen manje od deset minuta hoda.

Međutim, pored lokacije, ono što krasi ovaj stan na dan jeste posebna romantična atmosfera kojom odiše i zaista neobičan enterijer. Biće pravi užitak boraviti ovde sa voljenom osobom i zaboraviti na dosadnu realnost svakodnevice. Ovaj stan na dan je jako lepo osvetljen i dekorisan, izuzetno prijatnog ambijenta. Spavaća soba poseduje ogroman, udoban bračni ležaj, kao i veliku hidromasažnu kadu, koja je kao stvorena za vrhunac uživanja. Kupatilo je moderno, ima tuš kabinu i odvojeno je od spavaće sobe. Ovih trideset kvadrata prostora biće pravi raj za dve osobe, isključivo podređen Vama i Vašoj relaksaciji i uživanju.  Pored ušuškane i tople atmosfere, naš stan na dan vam pruža i druge propratne mogućnosti kao što su klima uređaj, centralno grejanje, besplatan bežični WiFi internet, kablovska televizija. Prepustite se svojim čulima, probudite senzualnost i dajte sebi oduška da učinite boravak u stanu na dan Senza što lepšim i nezaboravnim. Senza stan na dan na Vozdovcu spada u ktegoriju stan na dan sa đakuzijem.

Za one koji imaju sopstveni prevoz, moguć je i besplatni parking duž cele ulice u kojoj se stan na dan Senza nalazi, takođe ovaj stan na dan poseduje i garažno mesto u zgradi. Za one koji su spremni da uživaju u čarima koje ovaj stan na dan nudi, naša vrata su širom otvorena. Vaš odmor, prenoćište ili romantični sastanak biće upotpunjeni, a atmosfera koju ovde doživite neponovljiva. Posetite nas i prepustite se uživanju u ovom malom carstvu, sigurno nećete pogrešiti.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-2 45€ 43€ 40€ 38€

Stan na dan Senza posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Đakuzi
Mini bar
Tuš kabina
Parking
Garaža

Komentari:

Online rezervacija stana