Sun stan na dan - Beograd centar - Ruzveltova ulica

Reset Password

Your search results

Stan na dan Sun 40 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar

broj osoba stanova na dan u beogradu3 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Stan na dan Beograd –  Sun stan na dan je moderan  i komforan stan u centru Beograda. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na raskrsnici  Ruzveltova i Knez Danilove ulice. Sama zgrada je nova, izgrađena 2015. godine, a njena pozicija je izvanredna. Na samo nekoliko minuta hoda udaljenosti nalazi se Vukov spomenik i Bulevar kralja Aleksandra. S obzirom na to da je u pitanju sam centar grada, obradovaćemo Vas činjenicom da u neposrednoj blizini možete posetiti pregršt kafića, restorana, brzih hrana i butika. Štaviše, vrlo blizu zgrade nalazi se tržni centar Zira, gde će Vam šoping zasigurno pričiniti zadovoljstvo.

Stan na dan Sun nalazi se na prvom sprate zgrade, što je idealna pozicija. U njemu se mogu smestiti tri osobe, a ima trideset pet kvadratnih metara. Pronaći ćete u njemu sve što Vam je potrebno za ugodan boravak, s obzirom na to da je opremljen u potpunosti. U ovom stanu na dan dominira žuta boja, što će svakako podsticati asocijacije na veselje, radost i toplinu. Dnevna soba je izuzetno svetla, sadrži garnituru koju možete razvući i uživati u njenoj udobnosti. Moderni lcd televizor tu je da Vam prekrati vreme obiljem svojih kanala. U kutku dnevne sobe naći ćete sto sa stolicama za ručavanje.  Kuhinja je potpuno moderno opremljena, a u njoj se nalazi šporet sa rernom, frižider, sav pribor, kao i mašina za pranje sudova, koja će Vam posebno olakšati boravak. Kupatilo je takođe moderno i novo, urađeno u fantastičnoj kombinaciji bele i crne boje, a poseduje i tuš kabinu, kao i mašinu za pranje veša. U spavaćoj sobi se možete opustiti u velikom i zaista udobnom bračnom krevetu, stvorenom za odmaranje.

Velika pogodnost je i ta što iznajmljivanje stana na dan Sun uključuje i sopstveno garažno mesto. Svakako da je ovo veoma važno ukoliko dolazite svojim automobilom za Beograd, jer na taj način izbegavate probleme koji se mogu javiti u vezi sa parkiranjem. Ako pak ne dolazite sopstvenim vozilom, lokacija zgrade omogućava korišćenje većeg broja linija gradskog prevoza, čije stanice se nalaze baš ispred zgrade.  Ovaj stan na dan odličan je izbor za sve koji žele da uživaju u komoditetu, održavanoj higijeni i prednostima koje nudi boravak u centru grada.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1 40 € 38 € 35 € 32 €
2  40 € 38 € 35 € 32 €
3   45 € 43 € 40 € 38 €

Stan na dan Sun posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Rerna
Fen za kosu
Pegla
Daska za peglanje
Veš mašina
Sušilica za veš
Terasa
Mašina za sudove
Frižider
Tuš kabina
Interfon

Komentari:

Slični stanovi

40 €
Pink stan na dan
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova , Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
40 €
Stan na dan Azur
Stan na dan Beograd Lokacija Ruzveltova, Beograd centar
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 35 m2
Online rezervacija stana