Tim stan na dan - Vracar, Timočka ulica , Beograd

Reset Password

Your search results

Stan na dan TIM 30 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Timočka, Vračar

broj osoba stanova na dan u beogradu2 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 1 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 22 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Stan na dan Beograd  – Tim Vračar

Tim stan na dan Beograd  je kompletno renoviran stan na dan na Vračaru u Timočkoj ulici. Tim stan na dan je  pravi  izbor za sve one kojima je potreban smeštaj u Beogradu za kraći boravak . U pitanju je jednosoban stan na dan, vrlo udoban i prijatan, a lociran na Vračaru. Sama pozicija je takva da se lako dolazi do najužeg centra Beograda, s obzirom na to da je Vračar vrlo atraktivna lokacija u našem gradu. U neposrednoj blizini stana na dan Tim nalazi se ulica Cara Nikolaja, iz koje možete gradskim prevozom brzo stići do željenog odredišta. Pošto je Tim smešten u mirnom i tihom delu Vračara, imaćete sav neophodan mir, a, sa druge strane, blizu ste samog centra. Ustanova koja se nalazi vrlo blizu stana je Beogradsko dramsko pozorište, u kome možete uživati u odličnim predstavama.

Stan na dan Tim je vrlo praktično i skladno uređen. U jednoj prostoriji su kombinovane dnevna i spavaća soba. Odaje se utisak komfora zbog ogromnog bračnog ležaja, u kome ćete se zasigurno odmoriti. Osim njega, pronaći ćete i dve zanimljive crvene fotelje, noćni stočić, kao i lcd televizor sa kablovskom. Nikakvih suvišnih detalja i ukrasa nema, već je sve uređeno sa stilom i pažljivo. Celokupan utisak je da je enterijer izuzetno prijatan. U stanu na dan Tim naći ćete i čajnu kuhinju, nešto hladnijih tonova, koji kontrastiraju jarkim bojama dnevne – spavaće sobe. Kuhinja je funkcionalna i prilagođena za kraće boravke. Kupatilo je moderno i poseduje tuš kabinu.

Što se parkiranja tiče, ono je omogućeno u ulici u kojoj se stan Tim nalazi, međutim, imaćete ograničenje u vremenskom periodu od tri sata. Ipak, cena ovog stana na dan ono je što ga izdvaja, pošto je izuzetno povoljan, a nalazi se na dobroj i mirnoj lokaciji. Uz to, izuzetno je dobro održavan, što se ogleda u njegovoj čistoći, koja je na najvišem nivou. Stan na dan Tim biće odličan za par kome je važna cena, mir, higijena i udobnost. Nedaleko od ovog stana nalazi se Hram Svetog Save na Vračaru

Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-2 30€ 29€ 28€ 25€

Stan na dan TIM posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Fen za kosu
Frižider
Tuš kabina
Interfon

Komentari:

Slični stanovi

35 €
Stan na dan Dušan
Stan na dan Beograd Lokacija Cara Dušana, Dorćol
Struktura stanova na dan u beogradu broj osoba stanova na dan u beogradu 3 povrsina stanova na dan u beogradu 31 m2
Online rezervacija stana