Terminal stan na dan - Beograd, Vracar, Dubljanska

Reset Password

Your search results

Terminal stan na dan 35 € po danu

Stan na dan Beograd Lokacija Dubljanska ulica, Vračar

broj osoba stanova na dan u beogradu4 osobe
broj kreveta stanova na dan u beogradu 2 kreveta
povrsina stanova na dan u beogradu 50 m2
Sprat stanaa na dan u beogradu1 sprat

Stan na dan Beograd –  Terminal stan na dan Beograd odličan je za sve one koji planiraju da borave na Vračaru. Ovaj stan na dan odlično je pozicioniran i smešten je u centru Vračara, u Dubljanskoj ulici. Ova lokacija ne samo da je fenomenalna zbog dobre povezanosti javnim prevozom sa svim delovima grada, već je nadomak stana Terminal i hram Svetog Save. Možete prošetati laganim hodom do Čubure i odmoriti u parku kada je lepo vreme. Naravno, u neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo prestoničkih restorana, kafića i brzih hrana, kojima Vračar posebno obiluje.

Stan na dan Terminal može primiti četiri osobe. Nalazi se u prizemlju i jako je prostran, odnosno veličine oko 50 kvadratnih metara. Moderan je i komforan, tako da će Vam boravak u njemu zasigurno biti izuzetno ugodan. Enterijer mu je skladan i vizuelno veoma prijatan. Čim uđete u stan, nailazite na širok hodnik sa velikim ogledalom. Dnevni boravak sadrži udobnu ugaonu garnituru i mnoštvo detalja koji se savršeno uklapaju u prostor, u šta ćete se i sami uveriti, kao i TV sa kablovskom. Tu je i funkcionalna kuhinja kraj koje je trpezarija vedrih boja, sa sofom na razvlačenje. Velika pogodnost je ta što u stanu na dan Terminal postoji kupatilo, koje sadrži modernu tuš kabinu, ali i poseban toalet, tako da ne morate brinuti o gužvi ukoliko vas u stanu ima više. Tu je i mala terasa, a ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, nudimo Vam dodatnu pogodnost. U mogućnosti ste da iznajmite mesto u garaži zgrade u kojoj se stan Terminal nalazi, doplaćujući cenu od pet evra po danu.

Nećete pogrešiti ukoliko odaberete baš stan na dan Terminal, bilo za duži, bilo za kraći boravak u Beogradu. Osim odlične lokacije, vrlo je prostran, udoban, a i prelepo opremljen modernim nameštajem. Poseduje WiFi internet, a tu su i klima, grejanje, čista posteljina i ostali detalji koji će Vam učiniti svakodnevicu prijatnom i funkcionalnom.


Cena stana

 

Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
1-2 35 € 32 € 30 € 28€
3-4  40 € 37 € 35 € 33 €

Terminal stan na dan posduje:

Centralno grejanje
Klima
Lift
LCD TV
Wifi internet
Peškiri
Posteljina
Opremljena kuhinja
Ketler
Ringla
Fen za kosu
Frižider
Tuš kabina
Interfon
Parking
Garaža

Komentari:

Online rezervacija stana