Rolerijada

BEOGRAD NA TOČKIĆIMA
ROLERIJADA 2018

U subotu, 9og juna, trebalo je da se održi 21. Beogradska rolerijada Plus, međutim zbog predviđenih vremenskih nepogoda, za sada je odložena za 16ti jun, ali ni to ne može uništiti takmičarski duh beograđana. Neki dolaze radi zabave, neki zbog same pobede, neki zbog prijatelja, porodice, ali jedno je sigurno – iz kog god razloga da dođete, nećete pogrešiti, jer vam je zabava zagarantovana; beogradska rolerijada okuplja učesnike svih generacija koji zajedno provode popodne kako uz trud i mali napor, tako i uz smeh i uživanje.
Postoje četiri takmičarske zone  + Zabavna zona:
Najatraktivnija je Porodična zona, a ove godine vozi se sve – roleri, trotineti, tricikli, bicikli guralice (bez pedala) i bicikle na četiri točka. Trka se održava na Trgu republike, tako da ukoliko želite da uživate sa porodicom uz neku aktivnost, ovo je idealno za vas. Prijavite se dok još nije isteklo i put pod noge do vrha!
U Vasinoj ulici će biti postavljen teren gde se održava hokej takmičenje na rolerima. To je takozvana Hokej zona. Za ovo nije potrebno prijavljivanje, nego samo da se pojavite pre početka sa željom da se oprobate u nečemu novom. Takođe, postoje organizovani besplatni časovi osnovnih elemenata iz hokejaškog sporta. Svako ko želi da proba je dobrodošao!
U Poligon zoni, imaće priliku da se oprobaju biciklisti i trotinetaši uzrasta od 7 do 12 godina. U Makednoskoj ulici biće postavljen poligon za ove mališane, gde mogu da pokažu svoju spretnost i brzinu u vožnji zadatom trasom sa preprekama.
Slalom zona rezervisana je za decu i mlade uzrasta od 7 do 16 godina koji će se oprobati u skijanju na rolerima, krenuvši sa Terazija kroz Kolarčevu ulicu.
Za “ludu“ atmosferu i dobru zabavu, pobrinuće se Zabavna zona na bini na Trgu republike, gde će biti organizovano takmičenje najboljih dance klubova iz Srbije pod nazivom Belgrade Dance Fusion 2. Imaćete priliku da uživate gledajući najrazličitije plesne stilove kao što su: salsa, hip hop, break dance, freestyle, jazz, mjuzikl, ali i mnogi drugi.
Tako da, bilo da ste takmičar, podrška ili gledalac, ne propustite ovaj obećavajući dan uživanja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Related Posts