Uslovi koriscenja - Pravila ponasanja - Stan na dan Beograd

Reset Password

Pronađi apartman
Your search results

Uslovi korišćenja

Stan na dan Beograd – Uslovi korišćenja stanova

Prilikom boravka u nekom od naših stanova u Beogradu mora se pridržavati određenih pravila koja pravila naše kuće nalažu.

 

  • Nameštaj i uređaji u stanu se moraju čuvati, ukoliko sopstvenom krivicom prouzrokujte štetu u nekom od stanova u  toku boravka u stanu dužni ste da štetu koju ste prouzrokovali sopstvenom krivicom novčano nadoknadite.

 

  • Vreme ulaska u apartman je od 14:00h , a vreme izlaska iz apartmana je do 12: h na dan izaska iz apartmana. Gosti su dužni da na dan izlaska iz apartmana svoje stvari iznesu najkasnije do 12:00h sem u slučaju da prilikom rezervacije apartmana nije drugačije dogovoreno.

 

  • U stanovima je strogo zabranjeno organizovanje žurki i pravljenje buke . Mora se poštovati kućni red posebno u vremenu 14 – 17h i od 22 – 09h.

 

  • Naši gosti prilikom boravka u nekom od naših stanova mogu primati goste u iznajmljeni stan, ali se gosti takođe moraju pridržavati kućnog reda u stanu.  Stan na dan Beograd zadržava pravo da ukoliko gosti krše kućni red gostu otkažu rezervaciju a gosta dodaju na listu nepoželjnih gostiju.

 

  • Plaćanje boravka u stanu se vrši unapred prilikom preuzimanja ključa od stana.  Prilikom rezervacija dužih od 5 dana gosti moraju uplatiti avans od 30 posto. Ukoliko gosti otkažu rezervaciju avans se zadržava. Stan se može platiti isključivo gotovinski u eurima ili dinarima. Ostale valute ne primamo.

 

  • Prilikom potvrde rezervacije nekog od naših stanova prihvate pravila i uslove korišćenja naših stanova i obavezujete se da ćete ih se pridržavati.